Wanneer praten moeilijk is of niet langer zinvol lijkt, biedt Patrasche een nieuwe richting binnen een begeleidingsproces of je persoonlijke ontwikkeling. Zonder (voor)oordelen.

Patrasche is een non-profit organisatie waar begeleidend werken met assistentie van dieren jongeren en volwassenen met psychosociale problemen er opnieuw bovenop helpt. Wij geloven in de positieve invloed die dieren hebben op het helingsproces en onze eigen sociale vaardigheden. 

Patrasche wil een antwoord bieden voor hen die in hoge nood zijn voor psychosociale hulp maar die in de klassieke hulpverlening niet ( meer ) kunnen aarden omwille van allerlei redenen : wisselende begeleiders, niet kunnen aarden in leef-of klasgroepen, niet meer willen praten..  Cliënten dus die algemeen de sporen,of de pedalen kwijt zijn.

Wij werken met deze cliënten dan ook intensief individueel, met inzet van dieren. Bovendien is onze hulpverleningscontext zo uitgewerkt dat ze in niets doet denken aan hulpverlening maar wel aan training, avondtuur en héél veel dierenervaring.

Wij bieden begeleidingen aan op Maandag, Woensdag en Vrijdag.

Vrije plaatsen ? Klik hier